BAKKEN MET VERSCHILLENDE GRAANSOORTEN
Onmisbaar als je vaker brood wilt bakken is kennis van graansoorten, zodat je gevarieerd brood kunt maken. Je krijgt uitleg over verschillende (Nederlandse) graansoorten en kenmerken hiervan: rogge, spelt, haver en tarwe. Jorrit besteedt ook aandacht aan oude graanrassen. Waar moet je rekening mee houden als je met deze granen bakt? Je weegt granen af en maakt verschillende samenstellingen. We zorgen voor een mooie diversiteit aan producten zodat je de verschillen goed ervaart tijdens de processtappen.
In deze workshop van vier uur leer je alle stappen van het ambachtelijk maken van een brood. Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig om mee te doen.
Groepsgrootte
Vijf deelnemers
Prijs
€113,- per persoon, de prijs is inclusief BTW (excl. BTW voor zakelijke klanten)
Inclusief
- broodmaaltijd
- koffie, thee
- lesmateriaal en recepten
- zelfgemaakte broden neem je mee naar huis
Informatie
Voor meer informatie mail ons naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijving
Selecteer hieronder een datum en tijd om je in te schrijven.