In deze workshop van drie uur ga je aan het werk om je eigen brood te maken. Je krijgt uitleg over biologische grondstoffen en over materialen en gereedschappen. Je ziet een demonstratie van het proces van graan tot meel en bloem. We behandelen daarbij de verschillen tussen volkoren, wit en gemengd.
De stappen die je nodig hebt voor het maken van een deeg doen we volledig handmatig: afwegen, mengen, kneden en vormen. Je leert ook vlechttechnieken om een feestelijk brood te maken.
Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig om mee te doen.
Groepsgrootte
Acht deelnemers
Prijs
€97,- per persoon, de prijs is inclusief BTW
Inclusief
- koffie, thee en iets lekkers
- lesmateriaal en recepten
- zelfgemaakte broden neem je mee naar huis
Informatie
Voor meer informatie mail ons naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijving
Selecteer hieronder een datum en tijd om je in te schrijven.
Als de workshops vol zijn of als er geen geschikte datum voor je bij is kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om jezelf op onze maillijst te zetten. We sturen dan een bericht als er nieuwe workshop en cursus data zijn. Het kan zijn dat je al eerder je mailadres hebt doorgegeven voor de maillijst. Ook dan sturen we je een bericht.
Thijmstraat 119 |
6531 CP Nijmegen |
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |
024 737 04 83 |
di t/m za geopend
van 8.00 tot 15.00
zo en ma gesloten
grafisch ontwerp: |
Hartebeest |
technische realisatie |
Ivo-Online |
Thijmstraat 119
6531 CP Nijmegen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
024 737 04 83
di t/m za geopend
van 8.00 tot 15.00
zo en ma gesloten
grafisch ontwerp: |
Hartebeest |
technische realisatie: |
Ivo-Online |